2020, Július, d

05júl.(júl. 5)10:0012(júl. 12)16:00Kölcsönözd ki, teszteld túra közben az e-mountain bike-ok legújabb generációját!10:00 - 16:00 (12) K2 Kerékpárüzlet, 1036 Budapest, Pacsirtamező utca 16.Típus:Teszt lehetőségek

Időpont

5 (Vasárnap) 10:00 - 12 (Vasárnap) 16:00

Helyszín

K2 Kerékpárüzlet

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 16.

További információk

A K2 Kerékpárüzlet és a RideHard.hu programjában valóban megtapasztalhatod az élményt, melyet csak a legfejlettebb e-bike-ok képesek biztostani számodra: valódi kerékpártúra keretében, terepen is tesztelheted a Scott eRIDE modelljeit, pont úgy, ahogy szeretnéd.

Próbáld ki!

9 db Scott Strike eRIDE 940 és 2 db Scott Genius eRIDE 900 Tuned össztelós, valamint 2 db Scott Aspect eRIDE 910 merevfarú pedelec kerékpár áll rendelkezésre. Ezek jelenleg a csúcstechnológiát képviselik az e-bike-ok világában, a legújabb generációs Bosch CX pedelec rendszerekkel és vázba rejtett megnövelt kapacitású PowerTube akkumulátorokkal. Ezek nyergében terepen, hegyi ösvényeken is el lehet élmény a tekerés, akár szerényebb bringás tudással is. Egyre többet túrázva pedig egyre jobban tágulnak a lehetőségek… Lehetőséged van vezetett teszttúrán részt venni terepen, de akár ki is kölcsönözheted, hogy egyedül próbáld ki. 

Ha még sosem próbáltál ki egy modern e-bike-ot, talán nem minden egyértelmű: a pedelec kerékpárokon nem helyettünk dolgozik az elektromotor, hanem csak segít. Vagyis nem egy gombot nyomogatva adagoljuk a motorerőt, hanem különböző programmódot választva a rendszer agya elemezi a szituációt, és saját erőfeszítéseinkhez pont annyi segítséget ad, amennyit szeretnénk. A kerékpárt mindig hajtani kell ahhoz, hogy haladjon. Így megmarad a sportolás élménye is, ugyanakkor mégsem fog gondot okozni, hogy feljussunk egy meredek emelkedőre. 

A kerékpárok tesztelése szempontjából több lehetőséged is van:

  1. Kezdőként érdemes eljönnöd egy szervezett teszttúrára megadott időpontban, amikor egy kis csoportban bringázva egy vagy két túravezetővel megmutatjuk a Budai-hegyekben, mire képesek napjaink legfejlettebb e-bike-jai.
  2. Amennyiben privát vezetővel szeretnél kipróbálni kerékpárt, ilyen próbakörre is tudunk találni alkalmat.
  3. Haladóként van lehetőséged arra is, hogy teljes felelősség vállalása mellett kikölcsönözz egy tesztbringát adott időre.
  4. Alkalmanként többnapos eseményeket is szervezünk majd, melyek során különböző tájegységeken, különböző körülmények között – akár ottalvással – érezheted át az e-bike feelinget.
  5. Egyéb események, fesztiválok programjának részeként is jelen leszünk az év folyamán tesztflottánkkal.
  6. Lehetőség van privát megmozdulások, például csapatépítő tréningek megszervezésére is

Több

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X